tiistai 26. syyskuuta 2023

Polttomerkityt väärinajattelijat



Kaksi vähemmän yllättävää asiaa sattui ja tapahtui tässä pellemaailmassamme hiljattain: Russell Brand menetti Youtube-tulonsa ja vappumotti2021 kaikki olivat syyllisiä.

Jos uutiset, jos niitä nyt semmoisiksi voisi edes kutsua, menivät ohitse, kerrataan hieman asiaa.

Russell Brand, tuo brittien entinen vasemmiston lemmikki ja vahvassa itselääkityksessä vuosia aikaisemmin toiminut ”vaikuttaja” löysi itsensä vanhan kohun keskeltä. Vissiinkin yli kymmenen vuotta sitten hän oli toiminut joitain naisia kohtaan väärin, mutta koska oli silloin vielä lehdistön kultapoika, hänen toilailunsa annettiin olla vaikka hän niistä julkisesti on myöhemmin puhunutkin. Hänen uusi ”heränneiden” kanavansa Youtubessa on kerännyt jo yli 6,5 miljuunaa tilaajaa ja näkemykset niin tästä kauhiasta pandemiasta kuin hirveästä hyökkäyssodasta eivät miellyttäneet vallanpitäjiä laisinkaan. Niinpä jostain löytyikin ihan yllättäen todistajia, joiden syytökset eivät ainakaan vielä ole edenneet mediaa pitemmälle, joten aivan kuten oikeusvaltioon kuuluu, poliitikot ottivat välittömästi yhteyttä eri somealustoihin ja vaativat heitä vähintäänkin lopettamaan väärien mielipiteiden rahoittaminen. Youtube, kilttinä ”Trusted News Initiative”-jäsenenä, laittoikin mainoshanat kiinni ja noin miljoonan taalan vuotuiset mainostulot katosivat Brandin ulottovilta kuin tuhka tuuleen. Onko Brand sitten syyllinen epävakaassa mielentilantassa oletettavasti tekemiinsä asioihin, sen oikeus päättänee myöhemmin, mutta ainakin hän on kieltänyt kaikki syytökset suoralta kädeltä varsin vakuuttavasti. Jahdataanko häntä? No totta helvetissä, koska säilyttääkseen tämän länsimaisen demokratian hegemonian, kaikki säröäänet on pidettävä poissa kansan ulottuvilta. No miksi YT sitten antoi hänen rellestää tähän saakka alustallaan voitaisiin kysyä? Miljoonien seuraajien vaikuttaja on yksi kultainen hanhi tubelle, joten miksi ei… Miten asia etenee, sen aika näyttää. Marttyyrin luominen on kuitenkin yleensä huono idea, mutta kyllähän ne vallanpitäjät sen tietävät. Heidän vähemmän älykkäät lakeijansa tosin eivät sitä ymmärrä, minkä vuoksi nämä sirkusesitykset nousevat julkisuuteen ja aiheuttavat juuri sitä, mitä hänen hiljentämisellään pyrittiin estämään: säröääniä, jolloin joku muukin saattaa rohkaistua.

Vappumotti taas on se 2021 tapahtunut mielenilmaus/marssi, joka taisteli pandemiatyranniaa ja auktoriteetteja vastaan kärjessään lääkärin takkiin ja stetoskooppiin sonnustautunut skenen keulakuva Mikael Kivivuori. Tämä vääristä mielipiteistään kenkää lääkärin töistään saanut lääkäri ja nykyään käsittääkseni teatterikoulun opiskelija oli useamman sadan ihmisen kanssa vappukävelyllä mukanaan banderolleja ja Suomen lippuja?! kun poliisi käski heitä hajaantumaan eduskuntatalon edustalta. Kun he hajaantuivat kaikki samaan suuntaan poliisin ohjaamana, hienosti muodostettu sumputus poliisin toimesta ajoi tämä joukon umpikujaan josta ainoa ulospääsy oli poliisin kiinnioton kautta. Asiaa sittemmin puitiin oikeudessa ja nykytiedon mukaan joka ikinen noin sadasta kiinni jääneestä sai oikeudesta lahjaksi 10 päiväsakkoa, mikä tekee minimissään 6000€ (100x10x6€) potin kollektiivisesti. Asia todennäköisesti etenee ylempiin oikeusasteisiin ainakin joidenkin kohdalla, koska Akin lakiavun, eli Aki Nummelinin, mukaan kaikki ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Kivivuoren puolustus hylättiin lähes täysin (tosin ihan loogisesta syystä - oikeus ei koskenut koronatoimia vaan niskottelua) mikä nosti pienen myrskyn vesilasissa ja juuri tulleet satakunta tuomiota on juuri nyt varsin ajankohtainen aihe. Ajankohtainen, kyllä, mutta yllättyikö joku ihan aikuisten oikeasti, että Suomen ”oikeusvaltio” olisi päätynyt johonkin muuhun tulokseen kuin ”syyllinen”? Sakkoja sakkoja kaikille sakkoja, omasi tuu noutamaan! Sääntöpohjainen järjestelmä nykyisten hyvä-veli-verkostojen hallussa tuomitsi heitä vastaan kapinoinnin. Wau… todella ullattava tapahtuma.


Sääntöpohjainen maailmanjärjestys

Tämä uuskielen termi kuvaa täydellisesti nykyistä menoa. Vallanpitäjät luovat säännöt kansalle ja rankaisevat niiden rikkomisesta. He itse eivät noudata antamia sääntöjä tahi lupauksia, kuten Minskin sopimus todisti, mutta kaikkia niitä rikkovia tavan kansalaisia rangaistaan ankarasti. Kun psykopaatit päästetään tekemään säännöt, mitä muuta voidaan olettaa? Jokainen konformisti sitten pitää huolen siitä, että muut pysyvät ruodussa ja väkivaltakoneisto tekee työtä käskettyä. Ei siis mitään uutta tahi ihmeellistä läntisessä arvopohjassa. Tuon ”sääntöpohjaisen” sanan käyttö päättäjien ja median puheissa on osa sitä oikeaan suuntaan kumartamista, joten sen kannattajat voivat siis näiden kahden lipun (Pride ja Ukraina) lisäksi viljellä tätä sanaa hyvesignaloidakseen olevansa oikealla puolella.

Mutta miksi ihmeessä tämä menee näin helposti läpi, eivätkö ihmiset vieläkään ymmärrä mistä on kysymys? No eivät, likikään. Enemmistö vähintäänkin kannattaa tätä tulevaa uutta järjestystä, jonka vahvistamiseksi saatetaan joutua yksi maailmansota käymään siinä välissä. Suomi on tässä tulevassa taistelutantereen roolissaan varma häviäjä, oli lopputulos mikä tahansa, mutta koko poliittinen kenttä tahtoo lähettää kansan pojat urhokkaat lihamyllyyn, koska Ukrainen veriuhri ei näköjään riitä. Hyvää matkaa siis sinne, Nestle ja muut vastaavat suuryritykset tarvitsevat lisävoittoja sodan varustuksessa. Lääketeollisuus ja sotateollisuus ehtivätkin jo napata oman osansa kansalta varastetuista rahoista viime vuosien aikana, mutta sitä pottia on vielä paljon jaettavaksi koska kansa omistaa vielä aivan liikaa asuntoja ja muuta varallisuutta että he olisivat todella onnellisia.


Mikä tämän kaiken mahdollistaa?

Tottelevaisuus, näin lyhyesti sanottuna. Viimeiset sata vuotta niin sosiologia kuin psykologia ovat ottaneet aimo harppauksia sen suhteen, miten massoja ohjataan. Tiedetään miten konformismi toimii, miten ihmiset saadaan pidettyä ruodussa ja vieläpä hurraamaan omaa kurjuuttaan. Pelko siitä, että joutuu itse sinne alempaan kastiin saa ihmiset yrittämään entistä kovemmin taistelemaan kanssaihmisiä vastaan ja tämä loputon kilpailu niiden valtaa pitävien psykopaattien säännöillä takaa sen lopputuloksen mihin pyritään. Siis täydellisen totalitaarisen järjestelmän, missä muutama taho pyrkii päättämään kaikkien asioista ja omaisuudesta.

Jos ajatellaan, että varsin pieni joukko (omistava luokka) kykenee varsin helposti käyttämään valtaansa kaikkien muiden yli, voidaan ihmetellä miksi niin monet eivät vain leiki mukana, vaan avustavat aktiivisesti mukana. Mikä saisi ihmiset ihmiset haluamaan mukaan vaikkapa WEF:n ja vastaavien toimintaan? Vallanhimo ja pelko ovat varmasti vahvoja motivaattoreita, koska moni ymmärtää millä tavalla kilpailu oikeasti toimii. Voittajan siivellä pääsee valtaan ja vahvinta vastaan nokittelussa tulee pataan. Suurinta osaa kansasta ei kuitenkaan kiinnosta pätkääkään tämmöiset asiat ja heille riittää ne Salkkarit, katto pään päällä ja leipä pöydässä. Ja kun suuri osa tätä vastustavista kuvittelee, että se koneisto voidaan voittaa heidän oman pelinsä kautta ”järjestelmän sisältä”, se todellinen vastustus tätä koko ”sääntöpohjaista järjestelmää” vastaan on varsin vähäistä ja ennen kaikkea varsin organisoitumatonta. Organisoitunut vähemmistö kykenee aina käyttämään valtaa paljon tehokkaammin kuin mikään muu hajanainen joukko, sen joukon koosta riippumatta. Jos kaksi ryhmittymää lähtee tukkanuottasille, silloin katsotaankin se todellinen valta ja ennen kaikkea ne resurssit, joilla sitä taistelua käydään.

Nyt jos lähtisin tuota näkökulmaa puimaan, ei tämä teksti suuresti eroaisi niistä vanhoista Funtsittavaa-teksteistä, joita yritän jättää sinne menneisyyteen. Nimittäin se, mihin kaikki tämä vuosikymmenen tutkiminen johti, oli sen tiedon lisäksi melkoinen kyrpiintyminen. Vituttaa ne vallanpitäjät, jotka omaa etuaan ajaen kusevat kaikkien muroihin. Vituttaa ne kaikki hyödylliset idiootit, jotka mahdollistavat sen kaiken. Vituttaa se koko akateeminen kenttä, joka varsin hyvin tietää miten ihmisiä manipuloidaan ja vieläpä tekevät sitä itse niin omaksi, kuin vallanpitäjien eduksi. Vituttaa ne tavan ihmiset, jotka kaikesta saatavilla olevasta tiedosta huolimatta kuuntelevat niitä auktoriteetteja, jotka eivät heidän etuaan ole koskaan ottamassa huomioon. Vituttaa tämä ”vastarinta”, joka kuvittelee voivansa kilpailla sitä koneistoa vastaan heidän säännöillään…

Ja ennen kaikkea vituttaa se, että annan noiden kaikkien asioiden vaikuttaa omaan elämääni ja mielentilaani, kun tiedän miten peli toimii ja sen, että siihen ei voida vaikuttaa isossa kaavassa millään tavalla ennen kuin … niin, ennen kuin mitä? Kansa herää? Ei, vaan että ensin asiat menevät niin päin helvettiä, että sieltä riittävän korkealta tasolta riittävän moni auktoriteetti alkaa käyttämään asemaansa lyömään niitä kapuloita rattaisiin. Mutta miksi löisivät, kun näitä varoittavia esimerkkejä koneistoa vastaan käyvistä tulee päivittäin? Eivät hekään niin tyhmiä ole, että vaarantaisivat oman asemansa yleisen edun vuoksi. Siksi käpy on edelleen jäässä, mutta ensiaskel on otettuna kun myöntää itselleen miten paljon tämä hulluus oikein vituttaa. Sitten ei tarvitse kuin keksiä miten sen vaikuttamisen saisi loppumaan…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti