torstai 4. heinäkuuta 2024

Onko Suomi sodassa?


Toveri Toverin mukaan Suomi on sodassa (29.6.2024) ja uutiset nappasivat kiinni tähän muutama päivä sen jälkeen, koska sodanlietsonta on vissiin niin hienoa. Kommentti sinällään pitää paikkansa, toki, mutta tällöin sana ”sota” merkitsee jotain muuta kuin ”perinteistä” kineettistä sotaa missä tykit hoitavat puhumisen. Toveri Toverin asemassa olevalta tyypiltä voisi ainakin kuvitella löytyvän edes auttavasti pelisilmää kun laukoo eetteriin mielipiteitään, jolloin sanan ”sota” käyttöä voisi kuvitella kannattavan välttää, mutta toisaalta… kun käsky käy niin vasallit eivät kysele miksi, vaan kuinka korkealle.

Muutamaan kertaan aikaisemminkin on tästä aiheesta tullut jo tosin naputeltua, joten eri osista voi tarkemmin lukea seuraavista teksteistä: Sisäisiä hybridiuhkia, Neutraalia sotapropagandaa, Myötätunto kateissa - median sodanlietsontaa, Pehmeä vallankäyttö, Kognitiivinen sodankäynti, Schrödingerin Venäjä ja päälle vielä wanha artikkeli VastaValkean ajoilta vuodelta 2018 (linkki tosin arkistosta, koska VV on kadonnut bittitaivaaseen) - Suomalaiset hybridisodan keskellä. Mikään ei siis ole merkittävästi muuttunut vuosien saatossa…

Nykyinen narratiivi perustuu siihen olettamaan, että imperialistinen Putin haluaa valloittaa koko maailman. Ihan vaan siksi, koska hän nyt vaan on niin paha maailmanvalloitusta halajava diktaattori, jonka propaganda on aivopessyt kaikki ne, jotka eivät usko tähän tarinaan. Samalla hänen aseensa eivät toimi, miehistö on ihan diipadaapaa ja varusteet mihinkään edes auttavasti hyökkäykseksi kutsuttavaan ovat loppuneet jo vähintäänkin vuosi sitten, eli sota on jo käytännössä ollut ohi jo … kuukausi sen alkamisen jälkeen. Sodalla ei siis ole mitään tekemistä sen kanssa, että lännen aseteollisuus vetää ennätystuloksia kun valtioiden johtajat kaatavat kansalta varastamaansa rahaa suoraan asekauppiaiden taskuun, se pitää aina muistaa! Saatikka sen kanssa, että jenkit ovat ratkaisseet tähän saakka kaikki sisäiset ongelmansa lähtemällä sotimaan jonnekin toisaalle…

Päättäjille tämä on toki melkoista juhlan aikaa. Ensin kaikki mahdolliset ongelmat voitiin laittaa koronan piikkiin ja sen jälkeen joka ikinen itse aiheutettu ongelma voidaan nyt pistää ”sodan” syyksi. Talous on kuralla, terveydenhuolto sössitty, velkaa otetaan lisää minkä ehditään ja kansa siltikin kuuliaisena toistaa samaa mantraa ”Putinin syytä”, koska sanktiot jostain kumman syystä toimivatkin täysin päinvastoin, kuin niiden kerrottiin toimivan. Alusta alkaen koko tarina on ollut tarkasti hallittua ja yhdenmukaista, ihan kuin … liberaalissa demokratiassa oltaisiin siirrytty sensuuriin ja autoritääriseen median hallintaan?

Kun eduskunta yksimielisesti 1.7.2024 antautui, eikun siis allekirjoitti miehityssopimuksen, eikun siis yhteistyösopimuksen jenkkien kanssa, mahtoi se Toverin mainitsema sota kuitenkin päättyä. Laukaustakaan ampumatta loppukin valta annettiin pois kansalta, koska EU nyt oli jo tähänkin saakka vastuussa suuresta osasta säädännästä Suomenmaassa. Nyt maamme siis toimii sekä maksajana jenkkien sotaleluista, kuin mahdollisena taistelutantereena jos isäntämme päättävät siirtää vaalejaan sillä perinteisellä tavallaan. Ottaen toki maamme historian huomioon, suomalaiset ovat aina olleet kova kansa taistelemaan viimeiseen mieheen muiden puolesta.

Ehkäpä se suurin yllätys tavan kansalle olisikin tieto siitä, että kaikki suurvallat ovat suorittaneet em. pehmeää vallankäyttöä omaksi edukseen. Suomikin on pyrkinyt toki samaan, kipatessaan miljardeja Afrikkaan ja lähi-itään siinä toivossa, että osa siitä rahasta palaisi maahan pakolaisten taskussa? Siinä kun moni muu maa on pyrkinyt parantamaan omaa tilannettaan, Suomi useiden muiden länsimaiden kanssa on taas pyrkinyt pahentamaan omia ongelmiaan pehmeällä vallankäytöllään. Selitys tälle voisi toki olla se, että ne muut ”pahat” vallat ovat vaan niin paljon parempia tässä pelissä, tai sitten että Euroopan polkeminen suohon on tarkoituksenmukaista ja täysin tahallista?

Mainiona esimerkkinä tästä omien ongelmien pahentamisesta ja kaikesta Putinin syyttämisestä onkin viime päivien keskustelu käännytyslaista. Jos itärajalta tulee yksikin ”pakolainen”, hän on saletisti Putinin henkilökohtaisesti masinoima hybridiuhka, siinä kun 30.000+ Ruotsin rajalta lompsivaa jantteria on sotaa ja vainoa pakenevia lapsukaisia. Kansainväliset sopimukset tulkitaankin aina sillä tilanteeseen sopivalla tavalla, koska tietääkseni Ruotsi on ”turvallinen” maa, siinä kun Venäjän kerrotaan olevan sodassa jolloin sieltä pakeneminen olisi juuri sitä suojelua… mutta mistäs minä tietäisin. Osa puhuukin väestöllisestä sodankäynnistä tämän suhteen, mikä on varsin osuva termi kun katsotaan millä tavalla nämä läntiset liberaalit demokratiat ovat hoitaneet omia asioitaan viimeisen… puolen vuosisadan aikana. Joka ikinen negatiivinen tapahtuma onkin tulkittu ja tullaan tulkitsemaan hybridiuhaksi Venäjän toimesta, koska mitään todisteita ei tarvitse esittää kunhan vaan ”asiantuntija” niin sanoo. Mikään ei voi johtua oman maan päättäjien tietoisista valinnoista viime vuosikymmeniltä, vaikka monista ongelmista on yritetty saada ihmisiä havahtumaan.

Jos kaikki todisteet otetaan huomioon, voidaan todeta Suomen olevan jonninsortin hyökkäyksen alla, ehkäpä jopa hybridisodassa tosin varsin pieniltä osin kineettisessä sodassa. Kysymys kuuluukin, ketä vastaan? Suurin osa niistä uhista kun ei tule idästä, vaan lännestä (läheltä ja kaukaa) tai suoraan oman maan sisältä. Median sanoma on lähes 100% yhtenevää kaikkien sotapropagandan oppien mukaisesti, mutta sanoma on nimenomaan kansaa vastaan, ei kuten olisimme puolustautumassa ulkoista uhkaa vastaan. Ja kuka ne mediat meillä omistaa ja kenen sanomaa he levittävät? Ai, ei se ollutkaan Putin joka ne mediat meillä omistaa?



Jälkihuomautuksena niille keskimäärin kolmelle idiootille, jotka kykenivät lukemaan koko tekstin ja valmistautuivat jo iskemään kommentteihin jollakin alustalla että ”no mikset muuta Venäjälle kun noin sitä kannatat”… Kaikki suurvallat käyttävät pehmeää valtaa ja sotapropagandaa 24/7 omaksi edukseen kilpailussaan muita vastaan. En kannata näistä pelureista yhtäkään, mutta kritiikkini osuu pääosin lännen koneistoon koska satun nyt vaan asumaan sen alaisena ja olemaan heidän vallankäytön kohteena. Ja miksi olemme jonkin isomman vallan alla? Kaltaistenne typerysten vuoksi. Ne suuret laumat ”tolkun ihmisiä” mahdollistavat tämän pelin, jossa kansa on aina se joka häviää. Joidenkin mukaan sillä on kuitenkin suurikin merkitys kenen saappaan alle tulet poljetuksi… joten nyt ilomielin otetaan Usraelin suunnalta kuivana kakkoseen. Siitä kuka tätä peliä loppuviimein pyörittää, siihen en osaa sanoa mitään varmaa, muuta kuin sen, että kansa se ei ole joka on vallassa, vaikka niin meille kovasti kerrotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti