keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

100.


Ensimmäiset 100 tekstiä on sitten tullut naputeltua jo tähänkin suuntaan. Jos lasketaan kokonaiset tekstit niin se meinaa yhteensä noin 700 artikkelin kokoelmaa niin #Funtsittavaa, #Hajatuskuplia kuin VastaValkean alustoilta, mikä on jo ihan kohtuullinen määrä sanoja peräkkäin 2016 lopulta lähtien. Tyyli on toki hieman muuttunut ja tekoälyn piirtämät kuvituskuvat on otettu mukaan, mutta aiheet ovat pysyneet varsin samankaltaisina eli maailman hulluutta pohdiskellen. Uudenlaiseksi hulluudeksi voitaneenkin sitten laskea tekoälyaiheet siihen päälle viimeisiltä ajoilta.

Tapanani on ollut nostaa muutama omasta mielestä ”tärkeä” artikkeli viimeisimmän sadan joukosta esille, joten tehdään nyt samaten…

Koulujärjestelmästämme, ”Pulpettiin mars!
Anarkismista, ”Nykyistä versiota vaiko koko järjestelmää vastaan?
Vapaudesta, ”Vapautta on valita omat kahleensa
Totuudesta, ”Kolme totuutta
Sananvapaudesta, ”Pelottavat sanat
Ammattiliittojen lakkoilusta, ”Miksi poliitikot eivät pidä liitoista?
Tekoälyistä, ”Taas me kuollaan kaikki (AI)

Vanhan kertausta, mutta sitähän se kaikki hyvin pitkälle on kun puhutaan niin politiikasta, psykologiasta tai propagandasta. Tekoälyt ovat tietty uusinta hottia, mutta monet asiat on jo ennustettu ja veikattu niin elokuvissa kuin kirjoissa sen suhteen, eli mitään ihmeitä ei silläkään suunnalla tavallaan ole. Kaikki kauhukuvat on jo maalattu moneen kertaan ja nyt lähinnä vaan odotellaan minkälaisen utopian vaiko maanpäällisen helvetin saamme kaiken tämän kehityksen ansiosta. Raha jyllää ja kansa on autuaan tietämätön asioista… suurin osa ei edes tiedä, ettei tiedä miten asiat toimivat vaan sieltä tutusta ja turvallisesta idioottilaatikosta haetaan se uusin versio ”kunnon kansalaisesta”. Ei siis auta kuin katsoa vierestä ja kertoa havainnoista, käyttäen sitä sananvapautta niin kauan kun se sallitaan.

Lisää ”vääriä” mielipiteitä siis tulee myös jatkossakin, pysykäähän kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti